Deltager information om NORDJYLLAND RUNDT på cykel

Top Tekst billede

Hvad er NORDJYLLAND RUNDT på cykel.

”NORDJYLLAND RUNDT på cykel” er cykelløb og cykelmotion på alle niveauer og for alle aldre. Løbet arrangeres af Aalborg Cykle-Ring og CCH Hjørring – to nordjyske cykelklubber, som begge tilbyder cykling for børn og unge, licensryttere og bredden under Danmarks Cykle-Union. Overskuddet fra løbet går til udvikling af børne-, unge- og talentarbejdet i de to nordjyske klubber.

Løbet blev første gang kørt i 1990. Udover de to klubber, er der assistance fra Hjemmeværnet, god støtte fra vores sponsorer, hertil kommer at en række samarbejdspartnere medvirker til at vi kan afholde et godt cykelløb, som vi er stolte af. Det eneste minus, som vi kan komme i tanke om er, at vi som arrangører ikke selv kan ”få lov til” at deltage – det vil vi ellers gerne – da vi elsker cykelsport.

Hold dig opdateret.

Vi vil løbende holde jer orienteret om forberedelserne til løbet samt præsentere jer for spændende nye tiltag. Så husk derfor, at besøge vores facebook-side på: www.facebook.com/nordjyllandrundt, og naturligvis vores hjemmeside.

Dagene og ugerne efter 2016-løbet var igen en “rus af glæde” over det gennemførte løb. Det strømmende til med positive tilbagemeldinger - vi modtog over 100 positive tilbagemeldinger fra løbsdeltagere og samarbejdspartnere. Det var helt overvældende og meget positivt – mange tak til jer alle!

Det var også herligt at opleve de mange tilbagemeldinger og ikke mindst løbsberetninger i form af artikler og film på Facebook – herligt!

De mange tilbagemeldinger fra deltagere, vores gode samarbejdspartnere og egne oplevelse fra arrangementet har gjort, at vi har fået flere gode ideer og input til forbedringer, som vi vil forsøge at implementere i 2017 og fremad. Samtidig med at vi fastholder al det vi gerne vi være kendte for…

Vi glæder os til at give jer alle en fantastisk cykelmotionsoplevelse rundt i den Nordjyske natur

lørdag den 10. juni 2017.