Generel information om NORDJYLLAND RUNDT på cykel.

Deltager Info – NORDJYLLAND RUNDT på cykel

”NORDJYLLAND RUNDT på cykel” er cykelløb og cykelmotion på alle niveauer og for alle aldre. Løbet arrangeres af Aalborg Cykle-Ring og CCH Hjørring – to nordjyske cykelklubber, som begge tilbyder cykling for børn og unge, licensryttere og bredden under Danmarks Cykle-Union. Overskuddet fra løbet går til udvikling af børne-, unge- og talentarbejdet i de to nordjyske klubber.

Løbet blev første gang kørt i 1990. Udover de to klubber, er der assistance fra mange frivillige, god støtte fra vores sponsorer, hertil kommer at en række samarbejdspartnere medvirker til at vi kan afholde et godt cykelløb, som vi er stolte af. Det eneste minus, som vi kan komme i tanke om er, at vi som arrangører ikke selv kan ”få lov til” at deltage – det vil vi ellers gerne – da vi elsker cykelsport.

2020-udgaven af NORDJYLLAND RUNDT køres lørdag den 6. juni.

- tilbage til 1. lørdag i juni. 

Løbets gode udvikling sikres ved at vi, ud fra de mange konstruktive tilbagemeldinger vi hvert år modtager, holder en evaluering, med det formål at gøre det lidt bedre året efter. På den måde er der hvert år nye tiltag som tilføres løbet. Det betyder, at selvom vi igen i år foretager flere justeringer og kommer med nye tiltag - så fastholdes grundstammen af alt det der fungerer og gør NORDJYLLAND RUNDT til en af årets store cykeloplevelser.

NORDJYLLAND RUNDT på cykel - 2020 tilbyder igen 3 ruter

  • 200 km – UDFORDRINGEN
  • 140 km – KLASSIKEREN
  • 75 km – SKODA-Tour

Vores mål er stadig, at give hver enkelt deltager en fantastisk cykelmotionsoplevelse i det flotte Nordjylland, hvorved vi tilstræber, at nytænke og fortsat udvikle NORDJYLLAND RUNDT, så vi fastholder et højt kvalitetsniveau, hvorved vi har valgt at fastholde den forholdsvis lave pris for deltagelse i arrangementet. Det betyder, at vi fortsat tilstræber at gøre op med ”det-er-dyrt” til ”det-er-sjovt-og sundt.”

Det høje kvalitetsniveau ønsker vi fortsat at sikre, via fokusering på en sund og næringsholdig forplejning under og efter løbet. Derfor fortsætter vi med at fokusere på en afbalanceret energifordeling, hvor kost og ernæring tænkes i forhold til forbrænding for den enkelte deltager. Derved at skabe de bedste rammer for at hver deltager, på hver sit niveau, får en succesoplevelse ved at deltage i NORDJYLLAND RUNDT på cykel.

Overskud/underskud tilfalder de to arrangerende klubber, hvor hovedparten er øremærket udvikling af børn-, unge og talentarbejdet i Nordjysk cykelsport. Derudover er det oprettet en udviklingspulje, som årligt tilføres midler (under forudsætning af overskud) til at sikre en kontinuerlig udvikling ”NORDJYLLAND RUNDT på cykel.”

Startsted og Info-Center:

Gymnastiksalen, Aalborg Kaserner, Hjørringvej 136, 9400 Nørresundby.
Følg de opstillede skilte.

Info-center har åbent i følgende tidsrum:

lørdag den 6. juni 2019 - kl. 06.30 - 18.00