Sponsorer til NORDJYLLAND RUNDT på cykel

Sparekassen Vendsyssel er en stærk lokal garantsparekasse, hvis fornemste mål er at styrke vores kunder og lokalområdet. Det gør vi ved at kombinere den personlige service og rådgivning i vores lokale afdelinger med et stærkt og professionelt bagland i vores centrale funktioner.

Vi lægger også vægt på at drive en sund forretning, hvilket bl.a. afspejles i vores høje solvensgrad. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for at give vores kunder høj kvalitet i produkter, service og rådgivning samtidig med, at vi fastholder et fornuftigt prisniveau. Det synes vi er sund fornuft.

ŠKODA Aalborg er en del af Semler Retail, der består af 10 ŠKODA-forretninger fordelt over hele landet. Vi hører til blandt de store ŠKODA-forhandlere i Danmark. Alligevel har vi fødderne solidt plantet i den jyske muld og er fokuserede på at give dig den bedst mulige oplevelse her hos os. Vi bor på Ny Kærvej 47 lige ved E-45, så det er nemt og bekvemt at finde vej til forretningen, når du skal kigge på ny bil eller til service.

Bilhus med entusiaster og specialister
Vores salgslokaler er så store, at vi kan præsentere alle de nyeste modeller fra ŠKODA under samme tag. Vi byder vores kunder velkommen i hyggelige omgivelser med alle moderne faciliteter.
I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine forventninger og ønsker, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere har et stort moderne værksted til rådighed og bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt service. De gør brug af det mest moderne værktøj og den seneste teknologi. Sådan sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen. Vi er et energisk hold af bilentusiaster der har en ting til fælles: Vi er allesammen tossede med ŠKODA!

Kompromisløs kvalitet og kundeservice
Med en ŠKODA går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos ŠKODA Aalborg aldrig på kompromis med god kundeservice. Vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine, som nutidens ŠKODA er. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov.

Aalborg er ”Vild med verden”. Vi er også vilde med at få gæster og er naturligvis glade for, at en begivenhed som Nordjylland Rundt har både start- og mål i Aalborg kommune. Velkommen til Aalborg vi vil gøre alt for at motionscykelløbet kan afvikles i de bedste rammer – god tur til jer alle!

Safe Green Logistic A/S er et selskab der arbejder med at flytte godsbefordringen fra vej til bane, på en højteknologisk og innovativ måde, med det formål at lette infrastrukturen, reducere transport sektorens Co2 belastning betragtelig, og samtidigt bevare transport arbejdspladser på danske hænder.

Den rigtige cykelposition har afgørende betydning for din præstation på cyklen, dette uanset om det er racercykel, mountainbike eller tri/enkeltstartcykel du kører på. Det betyder ikke noget om du skal til DM i mountainbike, eller du cykler på arbejde tre gange om ugen.?